Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tippmix stratégia képes leírás - Tippmix.tlap.hu
részletek »

Tippmix stratégia - Tippmix.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tippmix.tlap.hu » Tippmix stratégia
Keresés
Találatok száma - 5 db
Martingale módszer

Martingale módszer

A Martingale a világ egyik legrégebbi szerencsejáték stratégiája! Eredete a 18. századi Franciaországra vezethető vissza. Számos olyan játékban lehet alkalmazni, ahol 2 kimenetelre lehet fogadni. A stratégia során a játékos mindig duplázza a tétet. A szerencse törvénye alapján egy idő után be kell következnie a játékos által megjátszott kimenetelnek, és így megnyeri a a kezdeti tét dupláját. Pl.: feldobsz egy pénzérmét. Te a fejre tippelsz. Ötször egymás után feldobjuk az érmét, amely a következő eredményeket hozz: írás-írás-írás-írás-fej. Amíg az eredmény nem 'fej' lett addig te dupláztad a tétet: 100-200-400-800-1600. Összesen 3100 Ft-ot raktál fel. A végén a 'fej' bekövetkeztével 3200 Ft-ot nyertél. Így megnyerted a kezdeti téted, 100 Ft-ot. Szerencsére egy-két élelmes 'tippmixer' és onlinesportfogadás őrült átütemezte a martingale stratégiát a sportfogadásba. A legegyszerűbben lehet alkalmazni. A nagy számok törvénye alapján egy csapat döntetlent fog játszani. Rakj mindig döntetlenre, amely szorzója általában 3,00 körül mozog. Duplázd a tétet amíg be nem következik az x, és biztos lesz a nyereséged. Ha egy kicsit merészebb vagy triplázhatod is a tétet. Hajrá tippmix játékosok!

Sportfogadás játékelmélet

Sportfogadás játékelmélet

Az oldal bemutatja mi okozza a tippmixjátékosok és az online sportfogadó játékosok vesztét, vagy éppen nyereségét! Ez egy szakdolgozat, amelyet Bálint Tamás szerzett "Gyenge láncszemek a sportfogadás-piacon, avagy a "mindig-nyerő" stratégia! Mit találsz részletesebben a dolgozatban? Tartalomjegyzék: A szerencsejáték-ipar, a sportfogadás piacának bemutatása; A játékos magatartása, a fogadás lélektana; A stratégia bemutatása, bizonyítása; Miért éppen döntetlen?; Mennyit nyerünk?; A kockázat csökkentésének lehetősége; A fogadóirodák válaszlépései; Következtetések, eredmények összefoglalása. Hasznos tanulmány lehet minden sportfogadó és szerencsejátékos számára!

Stratégiák fóruma

Stratégiák fóruma

A sportfogadas.org fórumrészlege, amely több tippmix és sportfogadás stratégiát gyűjt egybe. Különzöző stratégiákkal találkozhatsz itt, amelyeket a tagok maguk készítettek, vagy különböző szakirodalmakból gyűjtöttek ki. Több stratégia is tesztelve lett a fórum sportfogadói által. Alkalmazhatod tippmixen és online fogadóirodáknál egyaránt!

Stratégiák minden sportágra

Stratégiák minden sportágra

Az oldalon közel 30 stratégiát találsz amit tippmixen és onlinefogadásnál is fel tudsz használni! Többek között a következő stratégiákat találod meg az oldalon: Élő sportfogadás fogadótőzsdéken, Fogadás döntetlenre, Fogadás esélytelenekre a kupákban, "A legfontosabb dolog a sportfogadásban" , Döntetlen fogadás ha egy csapat handicappel indul, fogadj a döntetlen ellen, fogadás az esélyes csapat ellen, csoport stratégia VB-n és BL-ben, fogadás a 0-0 eredmény ellen! --- Money management stratégia is megtalálható az oldalon, ami a tippmix és online sportfogadók sikerének kulcsa lehet. Az alapja mindössze annyi, hogy meghatározod magadnak, a bankod hány százalékával szeretnél fogadni. A profi sportfogadók 5%-ot határoznak meg, így, ha vesztőszériába kerülsz elkerülheted a számlád nullázását.

Tippmix stratégiák

Tippmix stratégiák

21 db tippmix és sportfogadás stratégia, amely profi sportfogadók által lett tesztelve. Különböző stratégiák, amelyek által nyereségesebb lehetsz mind tippmixen, mind onlinefogadás során. A legnépszerűbb sportágakra mint pl.: foci, kosárlabda, baseball, stb. alkalmazhatod a szisztémákat!

Tuti menü