Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tippmix fórum képes leírás - Tippmix.tlap.hu
részletek »

Tippmix fórum - Tippmix.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tippmix.tlap.hu » Tippmix fórum
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bettingadvice fórum

Bettingadvice fórum

Az oldalon minden sportágból és minden ligából találsz tippeket. Ha sportról, sportfogadásról és tippmixről szeretnél csevegni, itt nem fogsz untakozni! A bajnokok ligája topicban külön részben beszélhettek a legfrissebb meccsekről és tippekről, de nincs ez másként az Európa Liga részlegben sem. A bajnokságok tpoicjaiban minden fordulónak külön rész van fenntartva, így minden meccsről informálódhatsz! Az oldalon megtalálod még a különböző sportágakat: lóverseny, tenisz, kosárlabda, jégkorong, amerikai foci, ausztrál foci, kézilabda, téli sportok, egyéb sportok. A fórum tagjai több év alatt számos sportfogadás stratégiát gyűjtöttek össze, amelyet felhasználhatsz fogadásaid során vagy te is hozzáteheted sajátod. Beszélgethettek még a fogadóirodákról, vagy akár a pókerről is!

Bettingtalk

Bettingtalk

Sportfogadó fórum, amely leginkább az amerikai sportligákra koncentrál! NFL, NHL, NBA, MLB, egyetemi bajnokság, vagy legyen az bármely USA-beli liga, itt biztos találsz választ kérdéseidre, vagy válaszolhatod meg mások kérdéseit! Külön alfórumot indíthatsz, amelyben kibeszélheted akár kedvenc játékosodat is! Ha nem szeretnél várni míg választ kapsz a fórumon, akkor használd a chatet, amelyben több 10 ember található meg folyamatosan.

Drukkerkocsma

Drukkerkocsma

Az index.hu 'Drukkerkocsma' fórumán több tippmix tippet találsz naponta a tagok elemzéseivel. A fórum története 2003.01.31- 22:31:53-kor kezdődött pontosan! A több mint 6,5 év alatt minden nap lelkes tippmix játékosok írogatták tippjeiket a fórumba ezzel segítve az olvasó közönséget. Az oldal tagjai mindig hasznos információval szolgálnak a látogatók számára pl.: eredménykövető oldalak, statisztikák, blogok, fórumok, sportfogadás oldalak linkjeivel!

Fogadás fórum

Fogadás fórum

A Fogadási Fórum (Betting Forum) az online sport fogadások, szerencsejátékok kedvelőinek lelkes közössége. Az itt lévő felhasználók sportfogadási tippeket osztanak meg másokkal, legyen szó akármilyen sportról, mint például foci bajnokságról, pókerről, vagy online kaszinókról. A foci fórumok országonkénti bontásban találhatóak meg oldalunkon, mint például az angol nemzeti bajnokság, német, spanyol, olasz, ... foci fogadások. Túlnyomó többségben a látogatóink a fórumunkat nézik és használják annak ellenére, hogy azon folyamatosan közzétesszük a legfrissebb foci, tenisz és kosárlabda mérkőzések eredményeit is.

OLBG fórum

OLBG fórum

A legnagyobb tipster oldal fóruma. Az oldal több mint 76.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik. Elolvashatod az oldal legfrissebb híreit, és ugyanitt felteheted a fórummal kapcsolatos kérdéseid is. A fógadó részlegben a legnépszerűbb sportágak tippjeit olvashtod: lóverseny, foci, tenisz, speciális TV fogadás, golf, snooker, cricket, agár fogadás, rögbi, tőzsde sportfogadás, közdősport fogadás. Az amerikai sportágakról külön részben: amerikai foci, kosárlabda, baseball, jégkorong témákban olvashatsz tippeket. Az oldal szerkesztői gondoltak a kezdő sportfogadókra is, ezért létrehoztak egy "sportfogadás segítő" topikot, amelyben válaszokat kaphatsz feltett kérdéseidre! Ezen kívül tippmix és sportfogadás stratégiákkal is segítik játékod!

Punterslounge

Punterslounge

A világ leghíresebb angol nyelvű sportfogadás fóruma. Csatlakozz te is a több mint 38.000 ezer sportfogadás őrülthöz és beszéld meg tippjeid a fórum tagjaival. Ha eddig nagyrészt tippmix játékos voltál, de szeretnél online megjátszani sportfogadás tippjeid, akkor érdemes megtekinteni a "free bet" részleget, amelyben a különböző fogadóirodák legjobb sportfogadás bónusz kínálatát találod meg!

Sg.hu - tippmix fórum

Sg.hu - tippmix fórum

Az sg.hu tippmix részlege ahol a tagok tippjeikről csevegnek és elemzik azokat! Átlagban napi 10-20 értékes hozzászólás, amelyben különböző sportágakról, sportfogadásról, tippmixről és egyéb szerencsejátékokról beszélgetnek a tagok!

Sportfogadas.org

Sportfogadas.org

Magyarország legnagyobb fogadó fóruma ahol napi több tippmix tippet olvashatsz a fórum tagjaitól. Bármilyen segítségre van szükséged, az oldal tagjai készségesen állnak rendelkezésedre. Akár online fogadsz, akár tippmixen ide érdemes benézned! A fogadóirodák részlegben 11 fogadóiroda jellemzését találod, amelyet a tagok is értékeltek! Az 'útmutatók' részben segítséget kaphatsz, hogyan tedd meg sportfogadás tipped az egyes fogadóirodáknál, vagy fizess be oda! Több tippjátékot is indítottak az oldal tulajdonosai, amelyekben értékes pénznyereményekben részesülhetsz. 'A tippjáték' két részből áll. A kezdő tippjáték összdíjazása 40Euro, míg a haladó játék össznyereménye 60Euro. A játékban napi sportfogadás és tippmix tippeide kell megadnod egy külön erre létrehozott platformon. Az sftotóban egy hónapban több totó szelvényt kell kitöltened. Az összdíj: 105Euro Az 'sfguru'-ban elemzést kell írnod tippeidről. Ezt megteheted NB1, spanyol bajnokság, angol bajnokság, olasz bajnokság, Bundesliga, tenisz, ROW, és tenisz témákban! Nyereményre az első helyezett jogosult, amely 5Euro/forduló/bajnokság! Sikeres tippeket kíván a szerkesztő!

Sporthírek és sport elemzések fogadóknak és sport kedvelőknek

Sporthírek és sport elemzések fogadóknak és sport kedvelőknek

Ezen a honlapon elolvashatod a legfrissebb nemzetközi sporthíreket, statisztikákat, véleményeket, és véleményt nyilváníthatsz. A webhelyen megtalálhatóak a legkülönfélébb sportok is, mint például a labdarúgás, kosárlabda, amerikai futball, darts, baseball, tenisz, rögbi, röplabda, téli sportok, hogy csak párat említsek. Regisztrálás után fogadhatsz az éppen esedékes mérkőzésekre. Mindenkinek aki szereti a sportot, bátran ajánlom ezt a weblapot.

Hirdetés
TippFórum | Magyar Sportfogadó Közösség

TippFórum | Magyar Sportfogadó Közösség

Magyar nyelvű fórum ahol a sportfogadással kapcsolatban lehet csevegni. Mérkőzés előrejelzések és elemzések, napi fogadási tippek megosztása, beszélgetés a különböző fogadási stratégiákról és fogadás típusokról. Kérdések és válaszok az online fogadóirodákkal és fizetőeszközökkel kapcsolatban. Részletes foci kategória a legnépszerűbb bajnokságokkal, fordulónkénti bontásban, de minden további népszerű sportág is megtalálható az oldalon: kézilabda, kosárlabda, jégkorong, tenisz, amerikai foci és egyéb sportok.

Tippmix tippek fóruma

Tippmix tippek fóruma

Egy nemrég indult oldal, ahol a tagok saját naplóikban közlik tippmix és onlinesportfogadás tippjeiket. A közös tippek részben kikérheted véleményed aznapi tipppmix tippedről! A fórum tippjátékában bárki részt vehet aki regisztrált az oldalon. Mindössze annyi dolgod van, hogy a kijelölt fórumrészben megadd tippjeid. A legjobb tippelő 10Euro-t, míg a 2. helyezett 5Euro-t nyer!

Tuti menü