Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tippmix blog képes leírás - Tippmix.tlap.hu
részletek »

Tippmix blog - Tippmix.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tippmix.tlap.hu » Tippmix blog
Keresés
Találatok száma - 6 db
Amerikai sport tippek, előzetesek

Amerikai sport tippek, előzetesek

A capperspicks.com blogja, amelyben a legnépszerűbb USA-beli ligákról olvashatsz előzeteseket, elemzéseket, tippeket! Olvashatsz bejegyzéseket a következő sportágakról, bajnokságokról: lóverseny, MLB, Nascar, NBA, NCAA Football, NCAA Koráslabda, NFL, NHL, Golf. Ezen felül naponta találsz egy ingyen sport tippet, amely jól jöhet a tippmix vagy online sportfogadás során. Lehetőséged van feliratkozni a blog RSS feed-jére is, amely által értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről!

Magyarország legnagyobb tippmix blogja

Magyarország legnagyobb tippmix blogja

Naponta több 100 hozzászólás Magyarország legnagyobb tippmix blogján! A 2008 januárjában indult tippmix blogot nagy örömmel fogadták a sportfogadás rajongói, ugyanis ez volt talán az első olyan blog, amely kifejezetten a tippmixre fókuszál és a tagok kommentek formájában oszthatták meg egymással tippjeiket majd elemezhették ki azokat. Mindössze egy blog.hu azonosító szükséges hozzá és te is tagja lehetsz egy közösségnek, amely segíthet tippjeid pontosabb eltalálásában! A blog adminja üzemelteti a tippvadasz.uw.hu oldalt, ahol ingyen kipróbálhatod tippelő tudásod, és megszerezheted a legjobb tippelőnek járó dicsőséget!

Sportfogadás és tippmix tippek

Sportfogadás és tippmix tippek

Naponta olvashatóak a legjobb sportfogadás tippek Magyarország egyik legújabb sportfogadó portálján. A sportfogadastippek.com foci, tenisz kézilabda, jégkorong és egyéb sportágak legnagyobb meccseiről értesíti az oldal olvasóit. Hétről-hétre, napról-napra olvashatóak az olyan foci bajnokságok tippjei mint a Premier League, Bundesliga, Serie A és egyéb bajnokságok. A honlapon található tippjátékon bárki játszhat aki hozzászólt már legalább egyszer valamely cikkhez. Látogasson el oldalunkra olvassa a legjobb előzeteseket és játsszon a tippjátékon az értékes nyereményekért!

Sportsbookie - blog

Sportsbookie - blog

A sportsbookie.com blogja, amelyben foci, baseball, kosárlabda, amerikai foci és még számos sportág elemzéseit találod meg. A sportsbookie blog írója a következő kategóriák szerint rendezte be az oldalt (magyar fordítás): Afrika nemzetek kupája, Carling kupa, Konföderációs kupa, Copa America 2007, Cricket világbajnokság 2007, Angol bajnokság, Angol Premierliga, EURO 2008, FA kupa, Olasz Serie A, MLB ( Major League Baseball), Spanyol liga, Sportfogadás blog, UEFA Bajnokok ligája, UEFA kupa.

Tippmix tippek elemzések

Tippmix tippek elemzések

Hetente több online sportfogadás és tippmix tippet olvashatnak a blog látogatói! A tippmix szelvény kitöltésében az író elemzésekkel segíti a játékosokat. Külön kategóriában a tagok megírhatják napi vagy heti tippjeiket! Több fogadóiroda leírását is megtalálod, amely segít eldönteni, mely irodát válaszd online fogadásaid színteréül! Ha nem csak a sportfogadást, szereted akkor nézd meg az 'ingyen pókerversenyek' aloldalt is, amelyben 17 pókerterem ingyenes napi versenyeit találod meg. Az 'Élő közvetítések online' részben megtekintheted azokat a meccseket, amelyet internetkapsolat segítségével tudsz megtekinteni a különböző oldalakon! Az oldalsávban található egyéb érdekességek: ESPN - sport tv, szavazás, onlinefogadás üzenőfal, sportfogadás kvíz, sporthírek!

Titti7 tenisz és foci elemzései

Titti7 tenisz és foci elemzései

Titty7 elemző blogján naponta több meccsről ír elemzést, amely elengedhetetlen egy tippmix játékos számára! Titty a sportfogadas.org tagja, aki több sportágban is otthonosan mozog. Kedvenc sportága a tenisz amit nagy százalékos aránnyal tippel meg, de nem veti meg a focit sem, amire szintén kiváló tippeket szokott írni! Az író naponta megosztja velünk az aznapi online sportfogadó vagy tippmix szelvényét! Ha bármi kérdésed van a tippekkel kapcsolatban nyugodtan felteheted a blogon található chat részlegben!

Tuti menü