Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott fogadóirodák képes leírás - Tippmix.tlap.hu
részletek »

Ajánlott fogadóirodák - Tippmix.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tippmix.tlap.hu » Ajánlott fogadóirodák
Keresés
Találatok száma - 3 db
Betfair - sportfogadó tőzsde

Betfair - sportfogadó tőzsde

A világ legnépszerűbb fogadóirodája. Népszerűsége a p2p fogadásrendszerének köszönhető, amelyben akárcsak a Betssonnál egymás ellen fogadnak az iroda tagjai. A szorzók ezért magasabbak is mint egy átlag fogadóirodánál. Népszerűségének másik oka az élő sportfogadás kínálat. Egy-két kisebb liga kivételével minden mérkőzésre lehet élőben fogadni. Itt is élvezheted a meccseket élőben az 'élő közvetítés' opció által. Most 50Euro ingyen fogadás bónuszban részesülhetsz. --- Kicsit bővebben a p2p sportfogadásról. P2P - person to person, személytől személyig. E sportfogadás változatban a fogadóiroda csak a színteret adja a fogadásoknak. A bukmékerek maguk az ügyfelek, akik a többi ügyfélnek kínálnak a megadott eseményekre szorzókat. A 'bukmékerek' versenyeznek egymással ezért a szorzók egyre nagyobbak lesznek. A rendszer másik előnye, hogy fogadhatsz egy kimenetel ellen. Pl, ha tudod, hogy a Real Madrid nem fog nyerni az adott mérkőzésen, akkor fogadhatsz ellene (lay fogadás). Esetleg, ha úgy tippeled, nem lesz döntetlen az eredmény az ellen is fogadhatsz.

Betsson - 8.000 Ft bónusz

Betsson - 8.000 Ft bónusz

Viszonylag új fogadóirodának számít Magyarországon. Ha most regisztrálsz max 8.000 Ftsportfogadás bónuszban részesülhetsz. Az oldal rendelkezik tippbörze részleggel, amelyben az oldal többi tagja ellen fogadhatsz, akárcsak a Betfair fogadóirodánál. Ha elszeretnéd mondani barátodnak milyen nagyszerű a Betsson, nem fogtok rosszul járni, ugyanis összesen 15Euro sportfogadás bónuszban részesülhettek. Ha a "barátok meghívása" programmal, sportfogadással, pókerrel, kaszinóval vagy bármivel kapcsolatos kérdésed van ami a fogadóirodához kötődik, nyugodtan vedd igénybe az élő chatet, és a fogadóiroda munkatársai készségesen állnak rendelkezésedre. A minimum befizetés mindössze 10Euro, a legkisebb tét 1Euro, ami igazán fogadóbarátnak mondható!

Tobet

Tobet

A Tobet az egyik legújabb magyar nyelvű fogadóiroda, amely 2009-ben vált elérhetővé a magyar közönség számára. A világ számos országában már több mint 7 éve vannak jelen, ami megbízhatóságot és precizitást sugall. A Tobet híres ügyfélszolgálatának gyorsaságáról, amely a lehető leghamarabb válaszol ügyfeleinek a feltett kérdésekre. A fogadóirodában többféle szórakozás lehetőséget találsz a számos bónusz mellett. A sportfogadás szekcióban az expekt mellett az egyik legjobb szorzó kínálatot találod a piacon. A legtöbb ismert sportágra fogadhatsz számos fogadási lehetőséggel. Az új játékosoknak mindig kedveskednek belépési bónusszal. Jelenleg 100% sportfogadás bónusz az új regisztrálók jutalma maximum 10.000 Ft-ig. Befizetéseid könnyen intézheted. Legyen az hitelkártya, bankkártya, banki átutalás vagy akár Moneybookers befizetés. Ha szeretsz pókerezni akkor is érdemes regisztrálnod, ugyanis teljesen ingyen játszhatsz a kizárólag magyar játékosoknak rendezett napi freeroll versenyen, valamint megszerezheted a maximum 2000 euró, első befizetőknek járó póker bónuszt is. Ezen felül kipróbálhatod magad a kaszinóban, játszhatsz játékokat akár dobókockán is. Mobiltelefonról is fogadhatsz.

Tuti menü